Levendige Verkiezingen 2021

Op 15 , 16 en 17 maart 2021 kunnen alle Nederlanders van 18 jaar en ouder gaan stemmen voor de Tweede Kamer. Stemmen is een recht. Niemand is verplicht om te gaan stemmen. Met hun stem kunnen de kiezers laten zien wat ze van de plannen en ideeën van politici vinden. Het worden zeker Levendige Verkiezingen in 2021!

Om een beetje mee te kunnen doen hebben we (gratis) lessen gemaakt voor groep 1 t/m 4, waarbij de kinderen gaan ondervinden hoe moeilijk kiezen is en ze zelf een koning van de vogels gaan kiezen aan de hand van een verhaal en een heus stembiljet.

Voor groep 5 t/m 8 hebben we lessen over de actualiteit van de verkiezingen gemaakt! Om samen de verkiezingen te beleven.

De bestanden zijn gratis te downloaden. Mocht je overwegen om er toch iets voor terug te doen, omdat de lessen zo mooi, leuk of waardevol waren, dan zou je een donatie kunnen overwegen voor mijn crowdfundingactie voor kinderboeken voor de Kinderboekenweken van Aruba en Curaçao. Meer info is te vinden op de site van Voor de Kunst